podpornik-zasavskega-tednika

Postanite podpornik Zasavskega tednika!

Spoštovani obiskovalci spletne strani!

Dovolite, da vam vzamem nekaj trenutkov.

Časopis Zasavski tednik smo snovali več let. Pravzaprav od takrat, ko ni bilo več tedenskega zasavskega časopisa. Močno smo razmišljali, kako ga zastaviti. Odločili smo se za časopis. Odločili smo se, da ga razdelimo na domove vseh prebivalcev Zasavja.

Precej smo kolebali, ali naj časopis prodajamo ali ne. V situaciji, kakršna je v Zasavju, se nam to ni zdela najboljša rešitev. Vemo, da je nekaj ljudi, ki bi ga z veseljem kupovali, precej pa je takšnih, ki bi ga z veseljem brali, vendar težko kupili. Dva evra, kolikor bi stala številka časopisa, bi bila zanje pač previsoka ovira. Zato smo se odločili, da bo Zasavski tednik darilo Zasavju in ga bomo financirali s trženjem oglasnega prostora.

Vsak začetek je težak. Tudi naš ni enostaven. Izdelek ste spoznali. Skušamo delati dobro, kvalitetno, novinarsko korektno. Imamo ogromno energije, veliko načrtov in idej. Radi bi prinesli v Zasavje dober veter.

[row][half]Vse Zasavke in Zasavce, ki ste pripravljeni vložiti v naš projekt nekaj dobre volje (beri: denarja), pozivam, da to storite. Podprite projekt Zasavskega tednika in omogočite vsem prebivalcem naših lepih krajev, da bodo imeli v rokah svoj časopis. Če menite, da je naš projekt pameten in potreben, namenite za vsak časopis, ki ga prejmete, 2 evra. Za tri mesece bi znašala naročnina nekaj več kot 10 evrov.

Če ste pripravljeni biti podpornik Zasavskega tednika, torej, prosim, nakažite 10 evrov na naš tekoči račun SI56 6100 0000 7268 945. Pripišite: podpornik Zasavskega tednika. [/half][half]

Podpornik Zasavskega tednika

 

[/half][/row]

V našem časopisu in internetni strani bomo redno objavljali podpornike. Če objave ne želite, prosim, to pripišite v plačilu.

Če ste pripravljeni v projekt vložiti večja sredstva, ste seveda dobrodošli. V tem primeru vam bomo v časopisu odstopili oglasni prostor s popustom.

Ne bi rad, da tole zveni kot prosjačenje. Zasavski tednik bo izhajal tudi brez podpornikov. Z njimi bo pač lahko izhajal bogatejši in boljši.

Srečno!

Marko Planinc